Harjapäänkatu 32, 90120 Oulu 010 209 0900 Enable JavaScript to view protected content.

UUTISET

Caverion Suomi Oy on ostanut LukkoPro Oy:n koko osakekannan 1.12.2022 toteutuneella kaupalla. LukkoPron toiminta ja palvelut jatkuvat katkeamatta.

Caverion Suomi Oy on ostanut LukkoPro Oy:n koko osakekannan 1.12.2022 toteutuneella kaupalla. LukkoPron toiminta ja palvelut jatkuvat katkeamatta.

”Asiakaskuntamme yhä kasvaessa oli luonnollista etsiä kumppania, jonka kanssa voimme kasvattaa palveluvalikoimaamme lukitus- ja turvallisuuspalveluissa valtakunnalliseksi. Yhdessä Caverionin kanssa pääsemme hyödyntämään henkilöstömme osaamista ja vahvuuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Yrityskauppa luo myös mahdollisuuden LukkoPron kehittämän edistyksellisen digitaalisen avaintenhallintapalvelun EasyKey:n viemisen laajemmille markkinoille”, LukkoPron toimitusjohtaja Marko Määttä toteaa.

Yritysosto laajentaa Caverionin älykkäiden turvajärjestelmien liiketoimintaa ja vahvistaa Caverionin asemaa eritysesti lukitus- ja kulunvalvontapalveluissa.

”LukkoPron vankka osaaminen täydentää mainiolla tavalla palveluitamme. Henkilö- ja omaisuusturvan varmistaminen kuuluu olennaisesti turvalliseen rakennettuun ympäristöön, jota haluamme olla rakentamassa. Toivotan LukkoPron henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Caverionille,” Caverion Suomen divisioonajohtaja Ville Tamminen sanoo.


Lue lisää Caverionin sijoittajauutisesta: https://www.caverion.fi/media/tiedotteet/2022/caverion-ostaa-lukkopron-ja-laajentaa-tarjoomaansa-alykkaissa-turvapalveluissa/

Tutustu Caverioniin: https://www.caverion.fi/